MENÜ

 

  • Kültéri védelem - Ne hagyja, hogy a betörők elérjenek a bejárati ajtóig! Infrasorompók, kültéri mozgásérzékelők, kerítésvédelem
  • Beltéri védelem - Ne hagyja otthonát védelem nélkül!

 

Mozgásérzékelők akár kisállatvédelemmel, nyitás- és üvegtörés érzékelők. Valamint nem csak otthona védelme érdekében, hanem az egészségük       védelmében füst- és szénmonoxid érzékelők. 

 

A beépítendő anyagok választható vezetékes és rádiós eszközökkel is. Vezetékes rendszer telepítést azoknak ajánljuk, akik újonnan épült családi házuk védelmét szeretnék biztosítani, mert a kábelezés a falban lévő műanyagcsőben történik. A már meglévő otthonokban a falon kívüli műanyag csatornában vezethető a kábel. Ilyen esetekben javasolt a rádiós riasztó rendszer telepítése.

 

A riasztó rendszer kiegészíthető kamerás rendszerrel is, ezáltal megduplázva a biztonságérzetet. A választék széleskörű, az analóg kameráktól kezdve a modern HD-SDI és IP kamerákig a vevő igénye szerint.

 

A biztonságtechnikai rendszer ára a beépítendő anyagok típusától és számától függ, ezért előzetes felmérésre van szükség. A felmérés és árajánlat készítés INGYENES.

 

A telepítés után vállaljuk, a rendszer karbantartását éves, fél- és negyedéves időintervallumokban.

Igény szerint az Önnek legmegfelelőbb távfelügyeleti céget felajánljuk!

 

 

Asztali nézet